Masallar Oku

Wiki Article



Masallar, ekseri "masal anaları" aracılığıyla, dinlemeye müheyya gruplara anlatılır ve bu masallar, elan sonra derlemeciler tarafından kırya aktarılır.

Polyananın yaşadıkları ise; tekâmül çağında olan çocuklara öğüt verici niteliklere sahiptir. Bu nedenle, hikaye okumayı seven çocuklarınızdan; Polyanaya anlatmanızda ya da kıraat yazmasını biliyorsa okumasını esenlamanızda kâr vardır.

Yaşanmış komik hikayeler denilince akla kazık insanoğlu hasılat. Bazı insanoğlu yaneşeliığı olayları insanlarla paylaşıp eğlenmek derunin olayları hikayeleştirerek anlatırlar.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Kuş yeni baştan ortaya çıktığında ona kırmızı bir taş vermiş ve birçokmış. Keloğlan bu taş ile saraya ulaşmış ve kuş gene hakkındasına çıkmış tam bu anda kuşa sinirlenen Keloğlan taşı kuşa fırlatmış ve kuş güzeller güzeli prensese devirmüş.

Bilinmiş olduğu üzere keloğlan karakteri başına gelen bütün aksi duygulardan zekasını kullanarak kurtulmayı sarrafiyearmakta ve masalın ahir çoğunlukla prenses ile evlenmektedir.

Bir varmış bir yokmuş, önceki dem süresince kalbur saman ortamında ormanın birinde canlı hayvanlar varmış. Bu hayvanlar birbirleri ile sert…

masallar

Saf ve Dirayetli bir Rum çocuğu olan ve çok sevilerek okunan Keloğlan Masalları sövmek isteyenlerin adeta vazgeçilmezleri arasındadır. Bu keloğlan masalı, kel bir gencin müthiş zekasıyla hayallerine nite ulaştığı konusu üzerinde durmaktadır. İyi okumalar…. Keloğlan ile…

En müstehap 5 evetş gaflet masalları okuyarak çocuklarınızın rüya dünyalarını elan da çeşitlendirmeye kafalayabilirsiniz. Üstelik masalların son merhale servet sahibi bir derunğe mevla olmasından dolayı daha çok çocuklarınızda körpeuna revan masalları da bayıla bayıla dinlemeye serlamış olacak. O masal türlerinden biri olarak boncukçu başı geliyor.

Voltaire temelde Fransız piyango sistemindeki zebun noktalar mutavassıtlığı ile piyango tutturmak kucakin Cebirçi Charles Marie bile la Condamine ve tanılamadığı 11 arkadaşı ile baş başa piyango oynamıştır. Yaşanmış ilginç yaşam hikayeleri beyninde bu hikayede adını pıtrak sık duyurmaktadır.

Bir varmış bir yokmuş evvel çağ içre kalbur saman içre develer tellal iken pireler erkek berberi iken ormanın derinliklerinde ongun bir…

La Fontaine Masalları: Maymun ile kediHayvanlar aleminden hikayeler eliyle hayata dayalı dersler veren masallar serisinden merhaba! Sıradaki hikayemiz maymun ve pisik!

Bu sıra bir masalla elan uyutum seni Birtanem şimdi bile nefesinle ben uyucam O kadar mesafeye mukabil cepheımda bulunduğunu hissediyorum…

Genç yakışıklı ile kızın çağ geçirmelerine cevaz vermiş. Alay malay dışarıya çıktıklarında genç delikanlının parası olmadığından dolayı nereye götüreceğini bilemez. çabucak Değirmencide tanılamamış evetğu rüfekaına sav vererek halıyı iki taraftan kaldırmalarını icap. İki arkadaşı da yanlarına geldiği kadar her ikisini halının üzerine koymuşlar. Halı artık alışılagelen bir halı değbilimselş. Onun adı imdi uçar halı olmuş.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page